Re: POKEC o všem , co se jinam nehodí..
Vážení, máte povědomí v jakém měřítku je škoda 120 od ITES ? Díky Martin
Upozorňujeme, že tyto stránky nejsou e-shopem, ale katalogem!
Hračky zde uvedené jsou vedeny pouze jako archiv a nejsou na prodej!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » POKEC o všem , co se jinam nehodí..
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vážení, máte povědomí v jakém měřítku je škoda 120 od ITES ? Díky Martin
Další šílenství.
http://aukro.cz/ites-pasak-buldozer-i2648123775.html
Prodejce se asi jen směje.
Hoši tohle není normální za to dát.
Podívejte se do inzerce na prodej. Rarita, škoda garde.. to snad nemůže myslet vážně...
No velice pěkný potah u řidiče.Ten za to stojí .
No jo,ale je tam kus modelu uřízlí ten prostředek a pak slepený tak tím pádem se to může i rozpadnout ale 400Kč bych za to nedal.
No jo,ale je tam kus modelu uřízlí ten prostředek a pak slepený
No právě.. kdyby to bylo uděláno hezky, aby to vypadalo opravdu jako garde, člověk zato ty peníze dá, i víc, ale s prominutím větší dobytčárnu jsem teď dlouho neviděl..
Pochybuju že by to někdo koupil i za 250Kč
Ani to ne... to má cenu tak za kola a světla... ani podvozek už se nadá použít, páč byl také zkrácen..
Ale abychom jen nehaněli že?
Mimochodem, obědnal jsem si taky tu knihu hraček s CD, tak jsem nato zvědav. Video ukázka se mi líbila..
Dobrý večer, doufám, že se bude všem líbit, byla to docela makačka !!!!!!!!!!!!
R.Švec
Jo to je ta, jak jste mi říkal že ji připravujete?? Tak to se těším dvojnásob!!
Já už ji mám .Heč.
A co říkáte na tohle ???
http://aukro.cz/traktor-kaden-k-55-vyro … 29794.html
Nerozumím tomu.
To si z nás snad někdo dělá p...l ???
Tak to je masakr.Vždyt tento traktor pětapadesátka s výrobním číslem 55 se dražil v Kovapu a vydražil se za 1.600 kč.Normálně stoji pětapadesátka cca800kč.Já mám č. 143.
Já mám číslo 19.
To si děláte srandu,takový prachy!
Tohle je zase mazec.To je snad vylovený z rybníka.
http://aukro.cz/kdn-skoda-1000-mb-na-nd … 08940.html
To je zase šílenství:
http://aukro.cz/skoda-1000-mb-igra-kovo … tabsAnchor
Zdravim vsetkych zberatelov chcem sa podakovat za knizku a DVD o starych hrackach p.Svec,Lasak,Piskač,Libert a ostatny ktory na tom pracovali,,,odviedli ste kus poctivej prace
Dejte si pozor na překupníka Jiří Řehounek na aukru jako ppiggy kupuje a jako oldtooys překupuje!!!!!
No neviem ,,ale ja som od neho ale jako od peking.pb@seznam.cz kupil Barkasa cez moju sestru a nie je vobec ziadny problem ,,, auto je u sestry neposkodene a v poriadku,,asi sa jedna o tu istu osobu
Ale jemu se ten barkas podařil koupit za míň a Vám ho nabízel za víc.Já jsem u něj koupil škodovku psal že krom přední kapoty je pěkná,škodovka měla ulomenou zadní kapotu a stržený setrvačník.A pak mi tvrdil že jsem si o foto neřekl přitom ano ,on mi místo fota poslal něco jiného.
ok ja to beriem ved ja s panom Ritzkom sme uz davno patrili medzi prvych co tu kritizovali smelinarov ,, ale konkretne moja skusenost z panom Rehounekom je bezproblemova a podla mna nie su jeho ceny s porovnanim z inzeratmi od inych predajcov dake premrstene,,ja na Slovensku som v takej situacii ze taky Barkas napriklad mozem hladat v roznych inzeratoch aj 2 roky a jednoducho ho nenajdem zacnime si uvedomovat ze niektore modely ktore mi z urcitou laskou v sobotu hladkame handrickou na prach v nasich vitrinach široko daleko nikto nema a nikto to uz nevyrobi takze ceny pojdu iba jednym smerom a to tym istym ako napriklad nafta ,chleba alebo dane od našich politikov a zberatelstvo je aj o tom ze ked jednoducho nieco chcem, mam na to,najdem to,a som ochotny daku tu sumu za to dat tak to jednoducho kupim a hotovo..nehladajte v tychto riadkoch nic zle ja to takto citim
Moje řeč.Do prodejny třeba s potravinama se naváží zboží za nějakou cenu a za úplně jinou se prodávají.Nikdo však v tom nic špatného nehledá.Je to jen volný a svobodný obchod.To jsme v listopadu 89 přece všichni chtěli ? Nebo se mýlím ?
Já jsem od dotýčného taky nakupoval a nebyl žadný problém.Někdy požadoval cenu s kterou jsem nesouhlasil tak jsem nekoupil jindy zase ano.Je to přesně tak jak píše Milan,kdo chce koupí kdo nechce nekupuje.Ruku na srdce,kdo znás někdy něco nekoupil levně a pak dráž prodal.Já myslím ,že všichni,nebo většina z nás.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » POKEC o všem , co se jinam nehodí..