76

Re: POKEC o všem , co se jinam nehodí..

Už jsem jednou psal,že se nebudu do takovýchto debat zapojovat,ale pokud jsem byl zmiňován,takže: Pan Řehounek alias Piggy a Oldtois postupuje a obchoduje zcela v pořádku. Docela dost modelů mám právě od výše jmenovaného, je pravda,že nakupuje na Aukru a znova tam i prodává,ale nikdy se nestalo,že by prodával dráž tutéž věc. Pokud model koupí,vždy dle možností ho dokompletuje a o to jej nadhodí,tudíž vše v pořádku. A ruku na srdce,dělá to víc sběratelů-i já-musíte koupit 3-4 modely,aby jste z nich "udělali" jeden komplet,takže jaké překupníctví???
Pamatujete na AAA-Prodejce?? Ten kupoval za nejmíň a ty stejné,neupravené,nijak nezměněné modely prodával za 300až 500% dráž.
Všem hezký večer.

77

Jinak pro zasmání a uklidnění situace-http://aukro.cz/praga-s5t-rychlosklapec-ites-i2696188273.html

Neprasklá kabina?? Kde je sloupek?? Fajn šajtna,vůbec bezva model za něco kolem litru,né????

78

Tak trochu s jiného soudku.Dnes jsem uzavřel obchod s p.Davidem Novotným(golfista).Vše proběhlo v naprostém pořádku,tak mohu tohoto prodejce doporučit.

79

Chtěl bych souhlasit s panem Pavlem Slabým,že pan David Novotný(golfista) je seriozní prodejce,sám jsem měl možnost s ním uzavřít obchod,dále se to týká pana Ritzky,Oravce,p. Rasto,Hájka i pana Slabýho.Mohu jen doporučit.

80

ppiggáč,oldtooysák=překupník,lhář!!!!

81 Naposledy upravil: pavel1969 (10.10.2012 20:31:46)

já jsem od pana Rěhounka koupil za 950 s poštovnym žlutou chromku 1203 s krabicí a je pěkná, nemyslim že je to nákej špatnej člověk ba naopak...myslim že náke překupnictví když vemu co se dá za poštovný u věcí do trojciferných částek nevim nevim asi nejni na místě ale at si každý myslí co chce :-)

82

Pánové, na pochvaly je tady speciální chlíveček, takhle vaše pochvala zbytečně zapadne... :-)

Prosil bych pána pod nickem MITCH aby  mi napsal na můj email. Z nějakého důvodu vám, nemohu odpovědět na váš email prostřednictvím tohoto webu..  Martun@centrum.cz

80tá léta na bowden..

83

Zdravím vážení kolegové sběratelé aut. modelů
Na návštěvě jsem se dostal ke starému číslu ABC, kde byl návod na přestavbu modelu OLDTIMER Tatra Targa Florio ze dvou modelů stávající řady OLDTIMER od IGRY. Vzhledem k časové tísni se mi zadařilo naskenovat ho vzhůru nohama, což ale při vytisknutí popisu nevadí. Pokud máte někdo zájem, napište mi na email, zašlu (jsou to 3 strany A4).
dvorsky.frantisek@seznam.cz

84

Já k tomu můžu napsat jen to,že toho malucha koupil za 190kč,ale ještě neprodal!!!!!!! za 399kč,takže zatím žádné překupnictví.Ale kdyby jsem toho malucha chtěl,věřím tomu,že mi ho pan Řehounek prodá za 190kč.
Ale abych jen Piggyho nevychvaloval......je to trochu nestandartní postup prodeje,ale to je každého věc.
Hezký den.

85 Naposledy upravil: milan3528 (15.10.2012 16:55:57)

Tak se na nákup od něj vykašlete a je to.Není co řešit.Je nabídka a poptávka.Mě zase s...u kupující,kterej mě už 14 dní tahá za nohu,že si pro hračky přijede a kdybych to dal už dávno na Aukro a nečekal na slibotechny,tak mám už peníze doma a můžu kupovat jiné hračky.Pořád abych mu hračky blokoval a já odmítal další zákazníky a teď mi hračky trčí doma.Takže asi tak.To je tak asi vše ,co jsem chtěl k tomu říci. A hlavně klid.Bude hůř....

Více o mých hračkách na http://www.rcmilan.estranky.cz/
a novější                                 http://www.starehracky.estranky.cz/

86 Naposledy upravil: rasto (16.10.2012 19:08:31)

Full suhlas s panom Milanom...a tak sme sa tesili u neho na zraze ze to tu bude na tychto strankach lepsie a zostalo nas tusim len zopar ritierov...a asi je nas tolko ze by sme sa tusim zmestili do tej malej Fiatky.. smilesmile

87

Co furt sakra máte?To vy tu píšete kraviny...

88 Naposledy upravil: rasto (17.10.2012 21:24:23)

Pan Torrington nechcel som reagovat ale musim..kolko ste sem poslali clankov o hrackach?? kolko zberatelom ste poradili daco ked mali daky problem?? kolko krat ste zacali diskusiu o nejakom probleme,,ohladom starych hraciek ,,lebo o tom su tieto stranky,preco sa skryvate za prezyvkou ?? ja nikoho nezastavam a uz davno som sem napisal ze podvodnikom treba dat gule do zveraku a dotahovat a dotahovat,,, a tak dalej a tak dalej..ale ked z niekym problem nemam  tak ho nemam,,a az som Vas urazil tym ze som napisal ze som kupil od dotycneho Barkas a bez problemu tak sa Vam tu verejne ospravedlnujem...a to je z mojej strany na tuto temu totalne posledne co som tu napisal...prajem vsetko dobre a pozdravujem vsetkych ozajstnych ZBERATELOV

89

Dobrý večer,

Z pana CIFREUNDA-TORRINGTON-je mi zle,před půl rokem mě obtěžoval denně at mu vyrobím k jeho pohřebnímu modelu Š 1203 model rakve,opakuji psal mi denně téměř 3 měsíce.NAKUPUJI NA AUKRU A OBČAS ZDE NĚCO PRODÁM-jsem v invalidním důchodu a občas model opravím,přidám díl něco si nechám něco prodám,jako důchodce si přivydělat mohu,vždy když jsem něco prodával napsal jsem přesný popis,nikdy jsem nikoho neokradl nebo mu lhal o stavu,staré hračky miluji a mám je rád už od dětských let,stavím si i své modely,je to můj koníček a kdo tady občas nemění nebo neprodá model,ketrý bud vyměnil za lepší stav nebo nepoužil díly a prodal dál  někomu dalšímu kdo tyhle modey sbíra..nikdy jsem s nikým zde neměl problém až s panem TORRINGTON-příjmením CIFREUND-který jen obtěžuje a nemá vlastní fantazii na výrobu rakve,musel jsem mu to popisovat skoro 3 měsíce než to pochopil,přesto jsem měl trpělivost a radil..PRO DOBROTU NA ŽEBROTU -jak se říká
Po čase mi poslal foto svě pohřební 1203,který bych vyhlásil PATLANINOU ROKU 2012!!!!!

DĚKUJI

90

Abych vysvětliL oč jde:zakoupil jsem na aukru škoda 12OL s vozíkem,vozík jsem si nechal a škodovku prodal panu CIFREUNDOVI za cenu tu samou jako jsem koupil komplet,vozík jsem měl tím pádem zdarma a do sbírky,model jsem vystavil na hračkách a ozval se dotyčný pán co mě neustále obtěžuje abych mu poradil jak sundat kolečka z autíčka a dalších  úprav,které by zvládla i dobře cvičená opice...tedy poslal jsem mu foto,odeslal škodovku,po měsíci se ozval,že přišel na to jak jsem jí koupil a prodal jí jemu,že jsem mu zatajil závadu,ketrá byla,ale viditelná z fota,když jsem mu odpověděl,že na fotu bylo zřejmé co má za vadu,odepsal,že obrazek tedy foto se mu nepodařilo otevřít a škodovku tím pádem koupil po slepu a neviděl jak vypadá,napsal jsem mu,že to je jeho problém a mohl jsem mu foto odeslat znovu kdyby mi napsal o další pokus.
TENTO PÁN NEUNESL,ŽE JSEM MĚL VOZÍK ZDARMA

91

Ta stříbrná škodárna i ten pohřebák moc pěknej.Stejně je nejlepší se v těch hračkách rejpat.
U toho pohřebáku bych ještě stříkl bílou matnou ty boční skla.Jako u sanity.A tak doufám,že jsme tímto přešli na veselejší téma.

92

Co dodat?

93

Pánové,udělejte tlustou čáru a jděte dál.

94

Páni trochu na odlahčenie, aj ked viem,že pre českých zberateľov je to ďaleko.

Zdravím, týmto Vám oznamujem a pozývam Vás na svoju výstavu:  Československé hračky, ktorá bola dnes otvorená v priestoroch Krajského múzea v Prešove.Ide hlavne o slovenské hračky - OMNIA, TATRASMALT,STROJSMALT a ELEKTROPLAST Prešov.Výstavu doplňaju aj hračky od českých výrobcov ITES, KDN, IGRA, SMĚR,DUBENA,CHEMOPLAST...Výstava potrvá do 30.11.2012. Otáracie hodiny sú nasledovné :

Pondelok  - zatvorené ,v prípade výpravy, ktorá by bola dopredu ohlásená výstava bude prístupná
Utorok -  9.00 - 17.00
Streda -  9.00 - 17.00
Štvrtok - 9.00 - 17.00
Piatok - 9.00 - 17.00
Sobota - zatvorené
Nedeľa - 14.00 - 18.00

Vstupné ,neviem. Tel. na múzeum : 051 / 7734708,  E- mail : krajskemuzeumpo@stonline.sk,   www.muzeumpresov.sk,  kontakt na mňa : 0908 835 705
s pozdravom Mgr.Igor Kolečanský, majiteľ zbierky

PS : Neskôr budú aj fotky, v v tomto katalogu /sekcia Sběratelské toulky/

95

Tak už doho nechte Torringtone,jako jediný máte špatnou zkušenost s dotyčným a nikdo jiný.Jednou jste na něco upozornil a to stačí,už mně nebaví pokaždé,když tady otevřu stránky číst váše se opakující se připomínky.
Toto jsou sběratelsné stránky a ne nějaká pavlačárna.Jestli máte s dotyčným osobní problém tak ho řešte s ním a ne tady.Jak jsem již psal,jednou jste upozornil a to stačí.Ostatní když budou chtít od dotyčného něco koupit tak se třeba budou více zajímat o prodávaný předmět a v jakém je stavu a ne bezhalvě nakupovat..Já po zkušenostech,než něco koupím tak se ptám i na detaily,které nejsou na první pohled vidět.
Já mám prostě s p.Řehounkem jen dobré zkušenosti,koupil jsem více hraček a všechny jsou podle udaného popisu a co nebylo v popisu tak jsem se dotázal a bylo mně odpovězeno.
Osobně p.Řehounka neznám,to jen pro info abych nebyl nařčen,že na tom mám osobní zájem.

96

viktor škarka-levně koupím,očešu  si pro sebeco potřebuju a zase nejlépe dráž prodám.a co má jako bejt.:-))))))))))))))))) a všichni jsme spokojeni. a tak by me zajimalo kdo je te torrington?

97

a mam paradni pecky.ale milan šimek to je panecku rychlik:-) ten predbehne aji žensky u reznika.že milane:-)?ale co.i mistr tesar se utne.kurna chlapi -----trochu srandy.a ne jenom fnukat jak maly decka na piskovisti,a va va va va

98

to Torrington: Asi jste opravdu jediný nespokojený. Já jsem s panem Řehounkem obchodoval, koupil jsem 2 Škodovky 1203 a třetí mám v jednání a nemůžu si stěžovat. Vše bylo v naprostém pořádku a byl i ochotný počkat, než jsem nastřádal uvedené peníze za prodej. A už bych taky byl rád, kdybyste nepsal své komplexy na tyto stránky. Díky za pochopení. Roman

99

Co je Vám do toho?Starejte se o své,nebo nemáte o co?

100

A vy jste kdo že se tolik ptáte lessia.Vy jste tady boss?