Re: POKEC o všem , co se jinam nehodí..
ty poslouchej torringtone.ty ses obycejnej bonzak,spicl a takova internetova vysirka.asi mas prd co na pracu.jako o co ti jde?myslim ,ze nudis spoustu lidi.zkus otravovat na jinym webu.treba divkadne.com
Upozorňujeme, že tyto stránky nejsou e-shopem, ale katalogem!
Hračky zde uvedené jsou vedeny pouze jako archiv a nejsou na prodej!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » POKEC o všem , co se jinam nehodí..
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
ty poslouchej torringtone.ty ses obycejnej bonzak,spicl a takova internetova vysirka.asi mas prd co na pracu.jako o co ti jde?myslim ,ze nudis spoustu lidi.zkus otravovat na jinym webu.treba divkadne.com
Viktore,ta má rychlost bude asi tím,že jsi oslaben nemocí.Ale ty se do toho zase dostaneš.Chce to trénovat.Zkusím se zítra stavit,pokud nebudeš střílet.....
mam vybito:-)stav se.oteviram v 11.
Pánové, já myslím že by to stačilo. Kdyť proč si kazit tak hezký koníček jako je sbírání hraček.?? Zbytečně si tímto tady znepříjemňujeme pobyt na těchto stránkách..
Udělejme opravdu tlustou čáru a pojdte zpět k jádru pudla, t.j. hračkám..
Kdyť od toho je tady fórum na řešení dotazů, postřehů a hlavně PROBLÉMŮ.. Je tady téma poctiví prodejci, můžete si založit téma nepoctiví prodejci.. Tam napsat jednu větu, případně by nato mohl reagovat ještě ten prodejce, a už je to na nás ostatních co si z toho vezmeme.. Zbytečné si myslím je to rozpitvávat a kazit tady náladu.
!! Tím nemluvím proti nikomu!!
To je můj osobní názor, s kterým můžete či nemusíte souhlasit...
Martin V.
svatá pravda.takze panove mam dotaz.kdo vyrabel vrtulnik s oznacenim ok-60? kdn nebo chronotechna vyskov?to je tema pro odborniky.-)
A co jsi ty lessio svatoušek???Starej se o své,já si to od tebe líbit nenechám.Prcku,do cizích záležitostí se nepleť...Kdo jsi?Kde jsi?
A co máš ty na práci??Otravovat na foru a psát a nevědět co.
Tak tam otravuj sám na tom divkadne.com,mně se líbí tady...
Jedinej kdo tady otravuje jste vy torringtone.Než mně napadnete tak se vás zeptám.
Můžete mně zde napsat čím jiným jste zde na těchto stránkách přispěl do diskuze?
Nepočítám to váše neustále napadaní jednoho prodejce(a taky už těch ostatních).
Poradil jste někdy někomu,napsal nějaký článe k hračkám,dal svou sbírku do sekce vaše sbírky.
Myslím že ne,nebo mně vyvedete z omylu.Rád si vše přečtu a podívám se na vaši sbírku.
Taky tady píšete pod předzdívkou a nemátu tu odvahu uvést vlastní jméno.
Tak se laskavě vzpamatujte a nechte toho.
Myslel jsem ,že jak se to tu spřísnilo že už tu budou jen sběratelé a ne pavlačové báby.
Těším se na váš příspěvek jak mně ohromíte čím jste zde přispěl.
Potom se vám i klidně omluvím.
Tak já jsem pavlačová bába jo?Dělejte laskavě tak,abyste se nemusel omlouvat.Nikoho nenapadám starejte se o svoje věci...
Ničím tu přispívat nebudu naopak,s Váma skončím...
Suhlasim s panom Slabym, Milanom, Rastom a inymi, ktorí su za to aby sa tato tema uzavrela a aby sa to rozoberali nove veci, tiez ma nebavi stale citat nejake obvinenia, rád si precitam nieco zaujimave ale urazky a podobne veci ma nezaujimaju.
Kto ide do Prešova na vystavu hračiek? ja som najprv nechcel ist, ze je to daleko ale nakoniec pojdem, kto sa prida?
Takhle jsem si myslel,že budete reagovat,vy nic a ostatní jdou proti vám.To že nikoho nenapadáte tak jsem asi špatně četl vaše rádoby příspěvky.Prostě dejte pokoj a všem tu bude líp.
Jak jsem řekl rád se omluvím ale když je někdo zbabělec a neudá ani své pravé jmíno tak za omluvu ani netojí.
Více na vás již reagovat nebudu,at tu napíšete cokoli.Je mně vás upřímně líto.
PS:Možná by stálo za úvahu zda by nebylo vhodné aby vám admin zakázal vstup na tyto stránky,když těmto úžasným stránkám nic duchasmylného nepřinášite.
Takhle jsem si myslel,že budete reagovat,vy nic a ostatní jdou proti vám.To že nikoho nenapadáte tak jsem asi špatně četl vaše rádoby příspěvky.Prostě dejte pokoj a všem tu bude líp.
Jak jsem řekl rád se omluvím ale když je někdo zbabělec a neudá ani své pravé jméno tak za omluvu ani netojí.
Více na vás již reagovat nebudu,at tu napíšete cokoli.Je mně vás upřímně líto.
PS:Možná by stálo za úvahu zda by nebylo vhodné aby vám admin zakázal vstup na tyto stránky,když těmto úžasným stránkám nic duchasmylného nepřinášite.Jen to tu zaplavujete nesmyslama.
Tak já jsem zbabělec???Tak ať mi to admin zakáže, stejně si s váma nemám co říct...Co vám tak špatnýho dělám?Jste všichni domluveni.
A co jsem přinášíte vy?Příspěvky o které nikdo nestojí,dál to neřeším...
Pan yogi21 tady také neudal jméno a další,tak chcete říct že jsou také zbabělci?A vy jste vosk???
je mi te lito.ale ty to jednou pochopis,proc s tebou nikdo nekamaradi.
ja nemám problem napisat sem svoje meno a taktiez ti co ma poznaju vedia, ze nie som problemovy clovek.
ritchwild a taktiez majitel stránky ma poznaju, takze vedia ze som bezproblemovy
Co jsem Vám udělal??Všichni jsou proti mně.
Zdravím všetkých zberateľov, som rád, že aspoň jeden z Vás si všimol oznam a pozvanie na moju výstavu, ale to je v poriadku. Len chem povedať, že ak sa by niekto chcel so mnou stretnúť /rád sa zoznámim s každým zberateľom/, kľudne mi môže zavolať na mobil a ak budem môcť dobehnem do Prešova, lebo bývam cca od Prešova a môžeme diskutovať o hračkách. Medzitým som zistil vstupné na výstavu, je to 0,50 centov a v cene je prehliadka dalších dvoch výstav v múzeu. Vstup budete mať zadarmo ako môj hosť. V práci som denne do 14.30. Tak je to na Vás, rád Vás spoznam a možno aj dačo vymeníme, na výstave nemám totiž celú zbierku, len cca 500 hračiek odhadom. Pekný večer všetkým . Igor Kolečanský
Yogi 21..isiel by som asi aj ja,,v PO som bol na vojne,,som TO
Doplňam informáciu, ktorá mi vypadla z textu....bývam cca 20 km od Prešova.
rasto--nie je problem, ja s kamaratom chceme ist niekedy v novembri, asi najskor v nedelu, kedze v sobotu je zatvorene. mozem dat vediet tyzden dopredu
moj mejl momental nefunguje ale dam to do poriadku a uverejnim ho tu,,zatial dakujem
skoda ze jsem 7 hodin cesty od igora,sel bych taky:-(,no ale ja taky nezahalim a dnes jsem otevrel vystavu starych hracek me exkluzivni sbirky u me doma:-))))))prvni navstevnik byl milan simek,ale ne jen ze zadne vstupne nezaplatil.dal si kafe a jeste nadaval ze nedostal nic k obedu.a to se ani nevyzul:-)))))))))))))))
skoda ze jsem 7 hodin cesty od igora,sel bych taky:-(,no ale ja taky nezahalim a dnes jsem otevrel vystavu starych hracek me exkluzivni sbirky u me doma:-))))))prvni navstevnik byl milan simek,ale ne jen ze zadne vstupne nezaplatil.dal si kafe a jeste nadaval ze nedostal nic k obedu.a to se ani nevyzul:-)))))))))))))))
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » POKEC o všem , co se jinam nehodí..