Téma: test
bla bla
Upozorňujeme, že tyto stránky nejsou e-shopem, ale katalogem!
Hračky zde uvedené jsou vedeny pouze jako archiv a nejsou na prodej!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » test
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
bla bla
Bla bla bla - výborně,funguje to.Hurá.....
tak vás tady zdravím kolegové na novém foru. Jelikož je dnes MDD.TAK VŠE NEJLEPŠÍ.VIKTOR ŠKARKA
Zdravim vsetkych,,skuska programu.
Skouska mikrofonu som rad ze vzniklo nieco take, palec hore
tak konečne, to tu bude normálne, a bez magorov čo sa vydavajú za iných.
Zdravím, díky za překvápko!
super
chlapci funguje mi to super farba na 100% len mi dako blbne zvuk hehehe..idem do BA na zberatelsku burzu:) a
Zdar,tak pak dej vědět,jestli si tam něco pořídil.
Skúška prihlásenia,pozdravujem všetkých
Ze zberatelsky veltrh,,o nicom skoda nafty..hold clovek sa uči
Jak si říkal posledně u Milana.Na SK proste kupodivu nic není.
Včera bola o tej burze v Bratislave správa v TV Markíza,ale ona bola skôr zameraná na numizatiku,faleristiku atd,hračky asi nie
noooo Markiza ,,, len ja doletel vecer z Nemecka a rano fuuuk ho do Bratislavy nateseny z bakšišom vo vrecku ,,a potom tam znamky,pohladnice mince atd..bol tam jeden stanok z model. aut obchodu co je v BA-stare mesto ale jako to som mohol ist aj hockde do Dračika....
Je tu nějak mrtvo.Asi nemá nikdo nic na srdci.
Já bych tedy měl.Sháním korbu na dempr Š706 od Ites,nebo celý vrak s dobrou korbou.
Neválí se někomu doma v bedně přebytků ?
By milanhracky at 2012-06-03
Já makám na stránkách jako magor, zas jsem nahrál asi 200 fotek a trvalo mi to celý víkend !!!!!!!! Robert
Myslel jsem tady na foru že je mrtvo.
Vaši snahu oceňuji! Těším se na každou novou fotku! Je to tu super! Vás pane Švec poznám, ale mohu se optat, kdo je admin Petr? Ani v sekci ,,o nás" jsem to nenašel. Díky.
Jen tak pro zajímavost vkládám odkaz na delfína Filipa ze Semil, na Ebay v cizím balení. Viděl jsem to poprvé...
http://www.ebay.com/itm/Vintage-plastic … 3f115c27d6
Dobrý večer, to je človíček, který mi dělá vše na stránkách !!!!!!! PC mág !!!!!!!!!! Já vždy něco vymyslím a on mi to zrealizuje !!! prostě machr !!! Také jsem toto provedení ještě neviděl !!
Dobrý den, v nových časech!
skvělé!! bude to s přehledem!
Jen avatar o 60x60 je bohužel o ničem. Chtěl jsem si nahrát foto hračky , ale je z toho blecha..
Na jiných fórech je třeba 160x160.. je to okrouháno kůli velikosti a množství zde přihlášených že?
To s nestěžuji!!!!!!!! jen poznamenávám!!! :-)
S pozdravem Martin V
Dobrý den, chtěl bych znát Vaše názory na témata !!! Chtěl bych zde vytvořit několik témat, tak by mě zajímalo o které budete mít zájem !!!!
Díky Robert
Dobrý den, chtěl bych znát Vaše názory na témata !!! Chtěl bych zde vytvořit několik témat, tak by mě zajímalo o které budete mít zájem !!!!
Díky Robert
Tak já osobně bych se přimlouval za témata jako je popis hraček od třeba pana Holínského a jiných... nebo téma "Nepoctiví prodejci"...
Dále mě třeba napadá "Úprava hraček" jako jsou předělávky, dodělávky a různá vylepšení..
a téma něco jako "výroba replik a náhradních dílů" .. taky zde bylo dost lidí co se tím zabývali.. toť mé návrhy?
jiní budou mít určitě jiné nápady...
Ja sa urcite prihovaram za kategoriu: predajcovia-okrádači:( aby si kazdy dal na nich pozor
Já se přimlouvám za nějaký technický koutek.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » test