Stávající uživatelé mají svůj účet založen - použijte stejné přihlašovací jméno a heslo! Novým uživatelům bude založen po schválení jejich registrace do standardního webu.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Upozorňujeme, že tyto stránky nejsou e-shopem, ale katalogem!
Hračky zde uvedené jsou vedeny pouze jako archiv a nejsou na prodej!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » Předělané a upravené hračky
dakujem, za pochvalu.
Tvoje autobusy sú parádne, ako živé. Ešte mu sprav zrkadlá ako máš na ŠM 16,5.
Nemáš niekde fotky z postupu stavby? čím to farbíš?
To je nádhera
Nádhera, nádhera a este raz nádhera, toto keby predavali tak by som si to kupil hned a je to v mojej oblubenej farbe(modrej) ciže by som s farbou nemal problem. drzim palce do dalsej prace.
Forman Abrex?
Dobře překopaná krátká verze favorita na formana!!!! Klobouk dolů,ale jde to poznat:)
Díky pánové
Forman i pick-up je upraven z Favoritu a je to "KLIKLAK" , délka soupravy je něco přes 60 cm. A jak jsem měl strach zda to motor "utáhne" , tak naprosto v pohodě. Jak má Liazka převod do pomala, není to vůbec poznat, že by ji to dalo práci s nákladem jezdit..
To je skvělý :-)
Fakt ale nádhera :-)
Díky pánové
Forman i pick-up je upraven z Favoritu a je to "KLIKLAK" , délka soupravy je něco přes 60 cm. A jak jsem měl strach zda to motor "utáhne" , tak naprosto v pohodě. Jak má Liazka převod do pomala, není to vůbec poznat, že by ji to dalo práci s nákladem jezdit..
No opět skvělá modelářská práce. Moc fandím a hodně se mi to líbí.
Mám jedno decentně upravené erko. Koupil jsem ho jako přestříkaný vrak bez sloupků a krytů kol. Snažil jsem se vyrobit loukotě (které ještě nejsou hotové) zástěrky a potom pár drobností v interiéru. V současné době už má origo přední nárazník. Více fotek zde http://abrexman.rajce.idnes.cz/skoda_11 … y_abrexman
Dobrý Jakube...super fota i úpravy...zvláště tuning výfuk...držím palce dalším úpravám
StareHracky.cz | Fórum » Obecné » Předělané a upravené hračky